logo

Nieuws

Misbruik door beveiligingsbedrijven

In de Gelderlander van 10 februari jl. stond het artikel 'Beveiligers leuren in buurt overval'. Daarin werd beschreven hoe een aantal beveiligingsbedrijven in Ede na een overval met tragische afloop klanten probeerden te winnen in de betreffende wijk. Deze bedrijven zouden misbruik hebben gemaakt van een persoonlijk drama. Er zijn beveiligingssystemen verkocht voor een te hoge prijs en er is zelfs sprake geweest van oplichting. Het is heel kwalijk dat deze bedrijven de gehele branche in een kwaad daglicht stellen. Als betrouwbaar beveiligingsbedrijf wensen wij niet geassocieerd te worden met deze bedrijven.

Ons bedrijf is een erkend BORG beveiligingsbedrijf en door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) erkend als Gecertificeerd Technisch Beveiligingsbedrijf. Voor bedrijven en particulieren is het belangrijk om hier op te letten bij de aanschaf van een beveiligingssysteem of alarminstallatie. Een goed beveiligingsbedrijf hecht er belang aan dat mensen zich veilig voelen en gaat uit van de wensen van de klant. Steeds meer mensen willen hun woonhuis beveiligen en daar heeft ieder zo zijn eigen redenen voor. Dat kan een eis van de verzekering zijn, maar ook een recente inbraak of een gevoel van onveiligheid.

Beveiliging is persoonlijk en daarom wil een goed beveiligingsbedrijf haar klanten juist een stukje vertouwen geven, met advies op maat. Een snelle en ondoordachte koop van een systeem is daarom niet verstandig. Laat u zich dus niets opdringen en kies voor een gecertificeerd bedrijf met hart voor de klant.

Yvo Cobussen, Van den Berg Security Solutions, Ede

         Copyright VandenBerg Security Solutions | Realisatie website: Computercentrum Midden Nederland