logo

Nieuws

Geen profijt van menselijk leed

Ede – In de laatste maanden is Ede opgeschrikt door verschillende overvallen en zelfs moord. Er werd gesuggereerd dat een aantal beveiligingsbedrijven daar misbruik van maken om geld te verdienen. Yvo Cobussen, directeur van Van den Berg Security Solutions, is daar absoluut op tegen. “Wij werken uitsluitend preventief of op verzoek van de klant.”

Het Edese beveiligingsbedrijf wil niet geassocieerd worden met bedrijven die profiteren van andermans leed. “Wij willen juist dat mensen zich veilig voelen”, zegt Cobussen, “de wensen van de klant staan voorop. We geven advies op maat, maar zullen nooit wat opdringen, dat werkt juist averechts.”

Van den Berg Security Solutions is een erkend BORG beveiligingsbedrijf en al jaren een betrouwbare partner in de regio. Zo heeft het bedrijf de opdracht om een aantal bedrijventerreinen in Ede te beveiligen met onder andere kentekencamera’s. Naast bedrijven heeft Cobussen ook veel particulieren als klant. “Steeds meer mensen willen hun woonhuis beveiligen en daar heeft ieder zo zijn eigen redenen voor. Dat kan een eis van de verzekering zijn, maar ook een recente inbraak of een gevoel van onveiligheid.”

Het bedrijf van Cobussen doet meer dan alleen inbraakbeveiliging. Klanten kunnen er ook terecht voor brandbeveiliging, toegangscontrolesystemen en camerabewaking. “Beveiliging is persoonlijk en daarom wil Security Solutions haar klanten juist een stukje vertouwen geven”, vertelt Cobussen, “wij willen dat de klant naar ons toekomt en zullen daarom nooit zelf langs de deuren gaan om klanten te winnen”. Meer informatie: www.waakzaamheidgeboden.nl.

         Copyright VandenBerg Security Solutions | Realisatie website: Computercentrum Midden Nederland