logo

Nieuws

"Waakzaamheid geboden".

Door Dake Rem
Ede – “Van den Berg Security Solutions is een uniek bedrijf omdat wij het enige beveiligingsbedrijf in Ede zijn die een totaalconcept op maat biedt. Wij zijn er voor betaalbare brand- en inbraakbeveiling van woonhuis tot bedrijf”, zegt Yvo Cobussen, directeur.

Cobussen voert de dagelijkse leiding van het jonge bedrijf wat binnen enkele jaren flink is gegroeid. “Wij krijgen momenteel veel opdrachten omdat het inbraakpercentage flink stijgt, landelijk zijn er het afgelopen jaar meer dan 80.000 woninginbraken geweest”. Van den Berg is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging in alle gecertificeerde klassen. Ook kan men er terecht voor brandmeldinginstallaties, toegangscontroles en camerabewaking. “We zijn er ook voor gebouwenbeheer en speciale projecten.

Beveiliging is persoonlijk en daarom wil Security Solutions haar klanten een stukje vertouwen geven. Een beveiligingsplan wordt op maat gemaakt voor zowel particulieren als bedrijven afhankelijk van de wensen en behoeften. Cobussen: “Mensen moeten zich veilig voelen, daarom kijken wij niet alleen naar de installatie, maar ook naar alles daaromheen, het totale pakket. Het begint voor ons al buiten; hoe is de verlichting en is het hang en sluitwerk in orde? Waarnodig geven we een bouwtechnisch advies of een advies over de inrichting van de tuin, bijvoorbeeld hoe iemand zijn heg kan snoeien om inbrekers te weren”.

Van den Berg is een lokaal bedrijf in de regio Ede, waar betrouwbaarheid en klanttevredenheid voorop staan. “Als klanten niet tevreden zijn kunnen ze dat aangeven, dan zoeken wij naar een goede en snelle oplossing. Het gaat erom dat men een goed gevoel heeft over ons advies en onze producten”, aldus Cobussen. Naast de beveiliging van bedrijven wordt de beveiliging van woonhuizen ook in Ede steeds meer gebruikelijk. Volgens Cobussen is het tegenwoordig ook heel betaalbaar voor particulieren om een beveiligingssysteem aan te schaffen. “Het gaat om de veiligheid van mensen, als iemand bijvoorbeeld vrij woont adviseren wij om buitendetectie te plaatsen. Hoe verder we inbraak op afstand kunnen houden, hoe beter. Natuurlijk kunnen we niet alles voorkomen, maar het gaat erom een zo veilig mogelijk systeem te realiseren en dat is voor elke klant anders”.

Van den Berg Security Solutions b.v. beschikt over vakkundige medewerkers en is een erkend BORG beveiligingsbedrijf en blijft bij de tijd met opleidingen. Door de nauwe samenwerking met Van den Berg Installateurs is er veel extra kennis van elektronische installaties, telefonie en dataverwerking in huis. De korte lijnen die hierdoor ontstaan, garanderen snelheid en deskundigheid. Uiteraard werkt Van den Berg nauw samen met meldkamers en opvolgingsbedrijven. In geval van storing is er een 24-uurs bereikbaarheidsdienst, zeven dagen per week. Alle medewerkers zijn gescreend en zijn in het bezit van een betrouwbaarheidsverklaring.

De enthousiaste medewerkers van Van den Berg staan klaar voor een advies, een ontwerp en offerte of de installatie van een bewegingsmelder in een woonhuis tot aan een complexe bedrijfsbeveiliginginstallatie. Met zorg wordt alles snel en kostenbewust uitgevoerd. “Gegarandeerd betrouwbaar en volgens de actuele veiligheids- en kwaliteitsnormen”. Meer info: www.waakzaamheidgeboden.nl

         Copyright VandenBerg Security Solutions | Realisatie website: Computercentrum Midden Nederland