logo

Nieuws

Van den Berg Security Solutions beveiligt ook de particulier

EDE - Naast het beveiligen van bedrijven richt Van den Berg Security Solutions, zich ook op de particuliere markt. Yvo Cobussen was op 1 september 2007 de grondlegger van de onderneming.

De beveiligingsonderneming richt zich in de ruimste zin van het woord in beveiligen. ,,Ede is onze markt, maar we opereren ook landelijk. De markt in Ede is groot genoeg, maar soms moet je deze grens wel eens overschrijden. Van den Berg richt zich op inbraakbeveiliging, brandmeldbewaking, camerabewaking en toegangscontrole. Alles kan deel uitmaken van een gebouw beheersysteem, daarin kun je verlichting aansturen, deuren op afstand openen of sluiten en de bediening van de airco. Wij maken maatwerk naar de wens van een klant. Op dit moment is er sprake van een ware inbraakgolf. Wij kunnen dit natuurlijk niet voorkomen, maar wel constateren en maatregelen treffen”, aldus Yvo Cobussen.

,,Wij geven een klant een vrijblijvend advies nadat we op locatie de zaak hebben bekeken. Dat gaat van bouwkundig tot elektronisch. Vervolgens maken we een offerte met een programma met de benodigde beveiligingseisen. Deze wensen worden, in eerste instantie, bepaald naar de wensen van een klant, ervaring van de adviseur en de nationale regelgeving. In principe moet elk beveiligingssysteem worden opgeleverd middels de nationaal geldende regels. Daar worden wij als bedrijf jaarlijks op getoetst, dat betekent dat je de zaken goed op orde moet hebben.”

Cobussen: ,,Al onze medewerkers moeten over een verklaring van betrouwbaarheid beschikkenen en moeten een geheimhoudingplicht ondertekenen. Wij zijn ook verplicht te werken via een vastgesteld protocol. Elk dossiér van een bedrijf of particulier is op dezelfde wijze opgebouwd.”

Inbraken
,,In de gemeente Ede vinden maandelijks ongeveer zeventig woninginbraken plaats. In de zomervakantie heeft in Nederland één op de drie huishoudens hinder van inbraak of diefstal. In Nederland is elf procent van de bevolking voorzien van een alarminstallatie. In mijn ogen is dit veel te weinig. Als men kijkt naar de kosten om een woning te beveiligen dan weegt dit niet op tegen de emotionele en financiële schade. Veelal krijgen wij een aanvraag als er iets is voorgevallen, dit kan men beter voorkomen met een alarminstallatie. Bij ons is niets verplicht, maar men kan vrijblijvend een beveiligingsadvies bij ons aanvragen”, besluit Yvo Cobussen, met kennis van zaken.

 

         Copyright VandenBerg Security Solutions | Realisatie website: Computercentrum Midden Nederland