logo
 

Bedrijfsprofiel

Maak kennis met Van den Berg Security Solutions BV

Wij zijn een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf in Ede, Gelderland. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor betaalbare installaties op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging. Dat kan in uw eigen woning zijn, uw bedrijf of op een groter terrein. Voor alle problemen en situaties hebben wij een geschikte oplossing. Beveiligen gaat volgens ons verder dan zomaar een installatie aanleggen. Iedere situatie is anders en elke klant is uniek. Het gaat om een totaalconcept op maat. Van advies en preventie, tot ontwerp en plaatsing. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich veilig voelen en daar zet ons team zich volledig voor in.

Het team stelt zich voor

Van den Berg Security Solutions is een erkend BORG beveiligingsbedrijf en al jaren een betrouwbare partner in de regio. Het team bestaat uit een hechte groep vaste krachten. De dagelijkse leiding is in handen van directeur Yvo Cobussen. Het team is vakkundig, creatief en staat klaar voor al haar klanten. Persoonlijk contact en klanttevredenheid staan voorop in het bedrijf. Alle medewerkers zijn goed geschoold en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De werkzaamheden worden verricht volgens de actuele veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Waakzaamheid geboden

Een recente inbraak, een eis van uw verzekering of een gevoel van onveiligheid. Iedereen heeft zo zijn eigen beweegredenen om voor een beveiligingssysteem te kiezen. Wij leveren maatwerk van A tot Z, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Met onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke apparatuur nemen wij uw zorg uit handen. Van den Berg Security Solutions staat voor de beste beveiligingstechniek met oog voor kwaliteit en uitstekende service. Onze medewerkers komen graag bij u op locatie voor advies of een vrijblijvende offerte.

Samenwerking en samenleving

Ons bedrijf werkt nauw samen met professionele meldkamers en opvolgingsbedrijven. In geval van storing is er een 24-uurs bereikbaarheidsdienst. Wij zijn altijd snel ter plaatse om een eventueel probleem op te lossen. Ons streven is om u als klant altijd op de hoogte te houden.

Van den Berg Security Solutions zet zich in voor goede doelen en is een maatschappelijk betrokken onderneming. Wij zetten ons kosteloos in voor mensen en organisaties die ondersteuning kunnen gebruiken.

          Copyright VandenBerg Security Solutions | Realisatie website: Computercentrum Midden Nederland